idea dan lukisan:rahmanraof
medium:marker dan pen hitam artline

16 comments:

mUnies said...

ape motif sume ni ? mesti ko rase best kan ? tp aku rase biase je..hwuhwuahwauhwua
selamat ari raya..
maaf zahir..
:D

Shahnon said...

hallo man. selamat hari raya! :D

Nik said...

alaa...dah la hitam..terbakar plak tu...tula jgn main mecun kalu tanak jadi itam...hehe...slamat ari rayer...k man, budak itam layannnn

rahmanraof said...

munies
motif dia sekadar hiburan, terpulang pada individu ntuk menilai kartun ni..yg penting aku enjoy

shanon
elo, lama tak dgr cite ko, selamat hari raya, maaf zahir batin

nik
thanx bro support komik aku ni, budak ni mmg salu malang..selamat hari raya..

putrizmia said...

sian budak itam ni selalu malang jer ...dh le itam..kesian2...tp walau hitam tetap manis di pandang..huhuhuhu

rahmanraof said...

putrizmia
sian dia kan dah nasib..nk buat cmne..

armmean said...

hok oloh..si bdk itam ni..asyik kena jer..en. rahman..citer bdk itam sesorg jer..wat la 10 bdk itam ker..hehehehe..

armmean said...

en rahman..aku dah putihkan bdk itam laa..skrg dia sibuk ckit, dia jd kontraktor kat blog haku,tgh wat construction, keh..keh..keh....tak caya try tgk kat blog ni-http://www.armmean.blogspot.com

rahmanraof said...

armmean
takat ni dia sorg je, kwn dia yg lg sembilan tu, tak jumpa2..nnt aku nk temukan dorg dlm FITRAH KASIH, hehehe..

rahmanraof said...

armmean
a'ah la, tu abg ipar dia la, dia ada adik putih, nama dia siti gomak, nnt bdk itam ni kawin ngn siti gomak..tunggu je ek episod akan datang..

Nik said...

err..FITRAH KASIH?..cam pernah ku dengar

rahmanraof said...

nik
mesti la, rancangan yg pengacaranya fifi, yg paling best setnya direka oleh en nik, pereka set rtm..hehehe

Eida said...

salam... selamat menyambut hari raya.. tima kasih kerana sudi singgah di blog sy.

rahmanraof said...

eida
selamat hari raya juga, ok nnt sy jenguk lag ek..

meo188 said...

mercun beli secara haram ker?

rahmanraof said...

kerajaan malaysia kan dh haramkna mercun..jadi hukumnya haram..sapa simpan mercun aku report dpt RM 10 ribu..