Assalamualaikum n salam 1 malaysia, Alhamdulillah dah nak masuk 2 tahun keje buat TVC, next year aku akn terus belajar n bersemangat hasilkan iklan yang best-best, TQVM..Selamat Tahun Baru 2012 :)

rahmanraof motion 2010

salam, lama giler tak update blog nih, ni artwork tahun lepas yang aku compile, budak baru blaja motion, tqvm :) selamat berjimba!!!

video
artwork : rahmanraof

MERDEKA!!

Assalamualaikum, kali ni artwork untuk Sambutan Kemerdekaan Malaysia ke-52, Akhir-akhir, ni rajin plak aku layan motion grafik, seronok sebenarnye beb..klu takat buat dlm 20 second je la, sejam pnye motion mau termuntah aku nk buat..hehehe..

Aku rasa sebagai rakyat Malaysia, kita patut bersyukur kerana dilahirkan dan dibesarkan di negara yang aman damai cmni, Aku sanjung tinggi pejuang2 kemerdekaan kt ntuk menuntut kemerdekaan dulu, bukan senang nk medeka dan bukan senang nk mempertahankan kemerdekaan, jadi kita sebagai generasi baru mempertahankan kemerdekaan yang telah diberikan kepada kita, baiklah, cukup takat ni..berjumpa dalam episod akan datang, jom kt sama2 laungan keramat merdeka, Merdeka!!!Merdeka!!Merdeka!!

rahmanraof
video

artwork :rahmanraof

Assaalmualaikum, sempena bulan Julai ini akan berlangsung Festival Kuala Lumpur bermula 1hb hingga 31 hb Julai 2009, pelbagai aktiviti akan berlangsung sepanjang bulan ini.Festival Kuala Lumpur diwujudkan sebagai satu inisiatif untuk memperkenalkan Kuala Lumpur sebagai satu Bandar yang kaya dengan seni, budaya dan warisan. untuk maklumat lanjut sila layari lama sesawang http://www.klfestival.org.my/
video

Assalamualaikum dan salam sejahtera, segan gak aku nk taip setelah lama menghilangkan diri, aku tampil ngn semangat baru..hehehe..ni artwork terbaru aku, semoga terhibur hahaha..yahooo!!


Assalamualaikum, post kali ni aku blaja photoshop plak! enjoy!!! 
"rahmanraof"

original



Assalamualaikum, lama gile tak update blog ni, bersawang aku bukak td, aku try je ni edit gambo ni bagi nampak mood, percubaan pertama aku edit gambo,salu guna photoshop untuk design je,klu ada kelapangan masa aku try edit stail lain plak..

Aku pun nk berterimakasih kat akujohn, ni gambo dia yg shoot, lokasi pemandang ialah di Bahagian Kejuruteraan , Filem Negara Malaysia, bosan2 kat umah tak de mende nak buat, dlm ada hardisk ni ada gambo ni plak belasah je la, nk shoot sendiri takde kamera..ada rezki lebih rasa nk beli satu..hahahah..

rahmanraof