idea dan lukisan:rahmanraof
medium:marker dan pen hitam artline

Assalamualaikum dan salam sejahtera, budak hitam kembali lagi, kali ni budak ni dah dpt air, punye la seronok gileeeerr sampai tak ingat dunia hehehe..Nasihat aku kepada geng-geng aku, Kalau masuk kat laut jangan lupa daratan.. enjoy!!!

p/s sebelum ni aku ada post budak itam ni, post tu hilang tiba2,misteri tul...heheheh

rahmanraof

6 comments:

baby girl said...

salam abang ,rajin buat blog,teruskan buat blog,sayan blog mmcm barang abang,thank komen blog adik.

rahmanraof said...

baby girl
wslm, betul tu kena semangat skit..Tq dik

amykamen555 said...

yeay! bdk itam kembali..
chun! semua series bdk itam mmg klako.
:D. Slmt Hari Raya.. peace!

rahmanraof said...

amykamen555
hehehe...yg penting enjoy!!

meo188 said...

pendatang haram ker ape?

rahmanraof said...

haha..sebenarnya aku buat tu kapal lanun, tp bot pendatang haram pun bleh, bot tunda, motobot, steamboat,robot suma jenis bot la heehe..