original



Assalamualaikum, lama gile tak update blog ni, bersawang aku bukak td, aku try je ni edit gambo ni bagi nampak mood, percubaan pertama aku edit gambo,salu guna photoshop untuk design je,klu ada kelapangan masa aku try edit stail lain plak..

Aku pun nk berterimakasih kat akujohn, ni gambo dia yg shoot, lokasi pemandang ialah di Bahagian Kejuruteraan , Filem Negara Malaysia, bosan2 kat umah tak de mende nak buat, dlm ada hardisk ni ada gambo ni plak belasah je la, nk shoot sendiri takde kamera..ada rezki lebih rasa nk beli satu..hahahah..

rahmanraof

10 comments:

suhanazainal said...

cam lukisan ahh...cantek2...!

rahmanraof said...

tq, pn suhanazainal, :)

armmean said...

wah..nak beli kamera yek..beli,beli..murah je beb..hehehe..

rahmanraof said...

murah mende...tgk la klu ada rezki..aku blaja2 gak pakai kamera ofis skrg

Mohd. Fahmy b. Mohd Hashim said...

ko edit mcm mana gmbar tu? guna filter ke?

rahmanraof said...

a'ah, kat filter, unsharpen mask n aku adjust shadow n light n level kat adjustment..

green said...

waa..cantik2..

green said...

waa..cantik2..

bungakuning . said...

lawonya .

Aisya Yusof said...

man cmne nk wat effect kat langit tu..