Assalamualaikum, lama rasanya tak lukis budak itam ni,seperti biasa budak ni sentiasa malang dan sering ditimpa kemudoratan..kali ini di pusat hiburan, budak ni menyanyi cam konsert sendiri, terima la padahnye, moral cerita kali ini, Jangan terlalu seronok sgt, Klu nk berseronok pn ingat org sebelah menyebelah dan sentiasa respon pada persekitaran,kerana kita bukan hidup sorang je kat planet bumi ni..assalamualaikum..

rahmanraof

20 comments:

amykamen555 said...

budak itam pi karaoke jamban. hahahaha.. dah tau jamban, dok diam2.. tk reti diam tu lah padahnya

rahmanraof said...

ini la dia konsert budak itam!!!hahahaha!!!

meo188 said...

the return of budak itam... !!

rahmanraof said...

yup, setelah sekian lama menghilangkan diri, huhuh..akhirnya muncul kembali..

Diana said...

waah bestnye comic box tu..aww i like~~ :">
btw salam salam..
ty sbb sudi drop kat blog^^

suhanazainal said...

waalaikumussalam. (tetibe je kan?)

rahmanraof said...

diana
TQ, datang la jenguk lg

suhanazainal
hihhi,terkejut aku..mmg tetiba muncul, cam magic je..

goasop said...

lagu apakah itu? mule2 cmbest je duk bkepit, alih2 gf kene sepak? tskk~

rahmanraof said...

tajuk lagu : tendang dalam kesunyian
lagu dan lirik :ken cheng kwat

♥chubbycekelat ♥ said...

awak!
tak paham cangat ar ape meseg dalam cite nih..
huhuhu XD

haxe doku said...

budak hitam yg sengal akibat terlampau asyik menghayati lagu..nyanyiannye yg best dan memukau telah dilampiaskan melalui body languange nye...sehingga kawan2 karaoke di sebelah turut bengang akibat beliau terlampau agresif..haha

lawak bro!having fun bca strip ni..

rahmanraof said...

cubbycekelat
mesej dia senang je, hiburan tu mmg fitrah semulajadi manusia, tapi jangan keterlaluan sehingga melalaikan..boleh jadi haram..

haxe doku
TQ, aku pun happy klu ko happy..hihih..tunggu je la episod akan datang..

Lifi Family said...

Wah keren keren karya Budak itam nya,...creative blog

~~Noli said...

ni budak itam keberape?
hehe..

armmean said...

en rahmanraof-crita pengalaman sendiri dlm bdk itam ker..wakakaka..

rahmanraof said...

lifi family
sama2, trimakasih ya lifi,lawatin blog saya..huhu..

noli
budak itam suma ada 10 kan, hihi..suma sama je, tak dpt detect la yg ni yg keberapa..

armmean
heeheh..tak penah lak aku kena belasah masa karaoke, ada ke org g karaoke cm bdk itam ni, ni imiginasi aku je..wakakak..

Mak Su said...

budak itam test sora kat karaoke ker?

ibnurrauf said...

budak itam ni bukan saj test sore, tapi dia juga test ketahanan badan untuk dibelasah oleh jiran karaoke dorg..

海瓜子Andy said...

,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社

蘿蔔糕Jolin said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社