video

SEMANGAT JIHAD

Assalamualaikum w.b.t., aku ucapkan kepada pengunjung blog ni, aku rasa lama sangat aku tinggalkan blog ni, kali ni aku tak de pn artwork baru,aku cuma nk share hasil video klip kumpulan nasyid aku, Nasyid Angkasapuri sebagai kesinambungan storybod yang aku lukis sebelum ni.


Video klip Semangat Jihad ini dihasilkan bagi menyertai Festival Nasyid Kebangsaan Ke-19, setelah kami terpilih antara 12 kumpulan terbaik daripada audition yang diadakan oleh JAKIM, 12 kumpulan terbaik ini terbahagi kepada 2 kategori iaitu tradisi dan moden, kami bertanding dalam kategori moden bertanding dengan 5 kumpulan lain, hanya 4 kumpulan saja untuk layak ke Final Festival Nasyid Kebangsaan Ke-19 dengan undian SMS. Rancangan Festival Nasyid Kebangsaan Ke-19 ini disiarkan di TV1 setiap hari ahad jam 6.30 petang.

Keputusan telah pun diumumkan, Kumpulan Nasyid Angkasapuri telah pn tersingkir kerana kekurangan undian SMS,Mungkin tiada rezki kami apapun kami telah melakukan yang terbaik, Kami akur dengan keputusan ini kerana segala keputusan adalah muktamad..Assalamualaikum..

Terus berjihad

rahmanraof

12 comments:

meo188 said...

insaf...

armmean said...

vclip tmpt nya mcm penah ku lihat?tapi di mana iye?mm..

rahmanraof said...

meo188
mmg insaf dgr lagu ni :(

armmean
a'ah tempat ko lepak tetiap hari minum kopi
ais,pergghhh!!sedapnye..gian beb..

putrizmia said...

heishhhh!!!insafnyer...

rahmanraof said...

aku lagi sedih beb, tak dapat masuk final:(

amykamen555 said...

sapa shoot ni man? ko guna equipment rtm ke? ada gak top angle.. gempak. hehehe.. teringin aku nk buat vclip. aku shoot corp video je lately. hihihi

rahmanraof said...

yg shoot bahagian perhubungan awam (bpa) rtm, yang top angle dorg amik dari atas bangunan rentak 50, adegan merempit yg aku tewas tercicir belakang skali..wakakaka..berapa tiang pn aku tak tau..

Nik said...

ekau ni skojap jadi baik sekojap ekau golakkan tok imam tu...ekau ni dah kenapo.hakhakhakk...tapi dkt last last klip tu muko ekau aku tengak punuh dongan keimanan dan keinsafan...bagus baguih.

rahmanraof said...

aku golak kan tok imam tu pasa dio datang ajak g jamming..hahaha..gilo apo..yg last2 ekau nmpk muko penuh cahayo bukan apo, special effect n make up semato2..

Mak Su said...

salam kenal, salam kunjungan balas, terima kasih sudi ke blog saya

rahmanraof said...

selamat bkenalan, sama2 kaseh, nnt aku lawat blog ko lg ek..

wan said...

Alhamdulillah...jadikanlah ia sbg jihad ke atas diri sendiri...