idea dan lukisan:rahmanraof
medium:marker dan pen hitam artline

Assalamualaikum dan salam sejahtera, cmne dengan ibadah pose korang? merujuk ilustrasi di atas mengisahkan seorang budak itam yang sedang kehausan mencari air untuk terus hidup, hehehe..enjoyy!!!

Terus berusaha!!

rahmanraof


18 comments:

j.3.R.1.(.0 said...

I am inviting you to my blog..
please contribute...
thanks..

Nik said...

pergh!man..siri 2 dah keluar...caya lah...aku nak collect lah!nanti dah banyak bleh jual kat pasar malam! mesti laku macam pisang goreng!!hehe gud job.terharu arr

rahmanraof said...

j.3.r.1.(.0
thanx for ur invitation, see u at ur blog..

ayohnik
trimakasih sbb salu support aku,terharu gak ni..

armmean said...

sob...sob..aku turut terharu...

putrizmia said...

huhuu!touching arrr!!isk..isk..isk..

amykamen555 said...

bagus dah ada series no.2...
keep it up!

rahmanraof said...

armmean
aku buat katun sedih ke ni? heheeh...

putrizmia
ko terharu nape lak, terharu kat armmean ke?

amykamen555
TQ, akan menyusul series yg seterusnya..

syauqi_muqri said...

bro bleh ajar x cane nk wat vector?..

rahmanraof said...

syauqi_muqri
aku tau skit2 je, bleh la ajar ape yg aku tau..

syauqi_muqri said...

hm sikit pun sikitlar... asalkan ilmu.....

rahmanraof said...

syauqi_muqri
ko add la ym aku, rahmanraof-kt blaja on-line ke nk dtg umah aku..

syauqi_muqri said...

k ym ak nyer....

angkasawanmalaysia_15@yahoo.com

R@duan said...

moral cerita budak itam:
laki bini jangan suka bergaduh sampai buang segala tv, basikal, radio dan rice cooker ke dalam sungai....betul tak man?

rahmanraof said...

raduan
ya betul, sayangilah sungai kita

putrizmia said...

pesal lak aku nk terharu kat si armean tu!aku terharu sebab ko ngan ayohnik la yg sentiasa bg support kat ko...semgt setiakwan sgguh..huhuhuu...thanks ar sbb add aku kat fs ko..hehehehe..

aman310 said...

tahniah man...walau pun nama aku pun man jugak, tapi aku tak terer macam ko...huuh..

rahmanraof said...

putriizmia
untung dpt geng cm korg suma, thanx suma..terharu lg ni..

aman310
mana ada terer, sikit2 je..ko pn terer gak..

meo188 said...

best... keep on blogging...