Tanggal 16 Ogos 2008, Sabtu




Perrrgghhh!! Best Gilerr!!! ayat yang aku boleh ungkapkan ntuk KONSERT PESTA MALAM INDONESIA 2, Aku dengan geng aku pegi konsert tu lambat skit sampai je SO7 baru je abis..agak frust gak sebab sekitar tahun 2003 dengan tertubuhnye band OVERNITE, band yg pernah aku anggotai masa study di UiTM, OVERNITE banyak main lagu SO7, sedih...tak pe la takde rezki kan..


Aku juga ucapkan jutaan tahniah kepada pihak pengajur konsert sebab bwk band2 indonesia ke Malaysia..Antara band yang ada Dewi-dewi, Ungu, Peterpan, Samsons, Sheila on 7 dan Slank, Aku rasa dah macam kat JAKARTA, INDONESIA, ramai gile warga indonesia siap nyanyi lagu kebangsaan dorg..hehehe..Konsert ini akan lagi seronok, jika takde pergaduhan, Time aku syookkkk layan band PETERPAN perform tetiba mamat2 indon lari tak tentu arah..apalagi...aku pun cabut lari la selamatkan diri...nasib baik pihak berkuasa ada untuk mententeramkan keadaan..

Kesimpulannya,
KONSERT PESTA MALAM INDONESIA 2, mmg hapenning, pihak penganjur telah berjanji akan bawak 20 band indonesia untuk konsert akan datang, harap pengajur akan lebih menjaga mutu sound system..sian ungu nyanyi sound tak best,dan kepada peminat-peminat band indonesia dan warga indonesi, jangan gaduh2, tak elok..layaaannn je.. semoga di konsert akan datang tiada lagi peperangan!! peace no war!!


2 comments:

suhanazainal said...

jakarta lagi serabut beb....

rahmanraof said...

yeke..mana aku tau, tak penah sampai, tp mmg aku tak rasa kat malaysia time tu..dorg pn mmg keturunan aku, sbb aku org jawa..wakakakak..